Керівники Лисецької та Загвіздянської громад доставили автомобілі та допомогу військовим, які воюють на запорізькому напрямку

Новини 3 травня 2024

Наприкінці минулого року працівники Лисецької селищної ради, її структурних підрозділів та установ перерахували свій дводенний заробіток на придбання позашляховика для наших воїнів. Свою лепту в цю справу також внесли учні освітніх закладів громади, які проводили благодійні ярмарки. Крім того, подружжя підприємців із Стебника Михайло і Тетяна Цап організували збір коштів для закупівлі автомобіля військовим, а підприємець із Старого Лисця Володимир Дирів – на закупівлю павербанків.

Напередодні Великодня Лисецький селищний голова Анатолій Лущак спільно зі своїм колегою із Загвіздянської громади Володимиром Ружанським, в якій теж організували збір коштів для придбання транспортних засобів і Старлінку, доставили і передали військовим 75-го батальйону 102-ї бригади територіальної оборони, які воюють на запорізькому напрямку, ці автомобілі та допомогу. Посадовці також привезли воїнам продукти й дитячі малюнки.

Анатолій Лущак і Володимир Ружанський поспілкувалися з керівництвом бригади та батальйону, визначилися з допомого, яка потрібна нашим захисникам, а також привітали їх із прийдешнім світлим Христовим Воскресінням, подякували за мужність і відвагу на фронті.

Слава Україні! Героям слава!