Керівники Лисецької та Загвіздянської громад доставили автомобілі та допомогу військовим, які воюють на запорізькому напрямку

Новини 3 травня 2024

Наприкінці минулого року працівники Лисецької селищної ради, її структурних підрозділів та установ перерахували свій дводенний заробіток на придбання позашляховика для наших воїнів. Свою лепту в цю справу також внесли учні освітніх закладів громади, які проводили благодійні ярмарки. Крім того, подружжя підприємців із Стебника Михайло і Тетяна Цап організували збір коштів для закупівлі автомобіля військовим, а підприємець із Старого Лисця Володимир Дирів – на закупівлю павербанків.

Читайте далі

Усесвітньо визнаний місяць обізнаності про психічне здоров’я в Лисецькій громаді

Новини 3 травня 2024

Усесвітньо визнаний місяць обізнаності про психічне здоров’я в Лисецькій громаді розпочався з серії терапевтичних майстер-класів «Турбота про психічне здоров’я: особливості арттерапії» Їх організувала команда Простору «Дбаю про себе» Центру надання соціальних послуг селищної ради за сприяння майстрині Анни Роздільської, в рамках співпраці з Проєктом USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Читайте далі

Лисецька селищна рада інформує про те, що Міністерство у справах ветеранів України запровадило телефонну "Єдину ветеранську лінію"

Новини 1 травня 2024

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України. "Єдина ветеранська лінія" є безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години.

Читайте далі

У Лисецькій громаді привітали війта польської ґміни Ленчица Яцека Роґожіньскі з переобранням на відповідальну посаду

Новини 29 квітня 2024

Черговий робочий день у Лисецькій селищній раді розпочався традиційним ритуалом: виконанням Державного Гімну, хвилиною мовчання за загиблими українськими воїнами та молитвою за тих, хто продовжує боротися за незалежність нашої держави. У цьому дійстві взяли участь і польські гості – війт ґміни Ленчица, партнера Лисецької громади, Яцек Роґожіньскі та давній друг громади, пожежник Арек Містржак.

Читайте далі