НЕБЕЗПЕЧНА РОСЛИНА - БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!

Новини 14 червня 2023

За останні роки набуває поширення дуже небезпечна рослина - Борщівник Сосновського.

Читайте далі

ШАХРАЙСЬКІ СХЕМИ. ПРОСТІ ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ

Новини 13 червня 2023

У світі безліч видів шахрайських схем, які відпрацьовуються на простих громадянах. Національна поліція України розробила короткі інструкції що робити, щоб не попасти в пастку до шахраїв.

Читайте далі

УВАГА! ВНЕСЕННЯ ЗЗР!

Новини 28 травня 2023

ТОВ «АКРІС-ЗАХІД» повідомляє, що на орендованих нашим підприємством землях, навколо села Старий Лисець, буде проводитись внесення ЗЗР по посівах сої. Терміни внесення: 29 травня – 03 червня 2023 року.

Читайте далі

ПРО ІНТЕГРАЦІЮ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БАЗОВИМИ СОЦІАЛЬНИМИ ПОТРЕБАМИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ НА ПРИКАРПАТТІ

Новини 12 травня 2023

Вели мову в Івано-Франківській обласній державній адміністрації під час виїзного засідання міжфракційного депутатського об’єднання «ВПО України». Отримав запрошення на зібрання за участю народних депутатів України, керівництва краю та очільників міст, котрі прийняли та розмістили у своїх громадах внутрішньо переміщених людей, й голова Лисецької громади Анатолій Лущак, що на громадських засадах є керівником Івано-Франківського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації громад.

Читайте далі

НА ПРИКАРПАТТІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВУ ПРОГРАМУ ПРИКОРДОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА INTERREG NEXT «РУМУНІЯ – УКРАЇНА 2021-2027»

Новини 11 травня 2023

10 травня голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак разом із представниками територіальних громад Івано-Франківської області, навчальних та медичних закладів, громадських організацій, структурних підрозділів облдержадміністрації став учасником інформаційної сесії, під час якої презентували нову програму прикордонного співробітництва Interreg NEXT «Румунія - Україна 2021-2027».

Читайте далі

РАЗОМ З ЄВРОПЕЙСЬКИМ СВІТОМ

Новини 11 травня 2023

«Відрадно, що в ці дні, коли, усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, цьогоріч Україна вперше за двадцять років долучиться до Дня Європи, разом із мужнім українським народом є представники великої європейської родини, - такими словами під час ранкової апаратної наради в селищній раді голова Лисецької громади Анатолій Лущак вітав медиків-волонтерів із Чеської Республіки.

Читайте далі

ПРОВЕДЕННЯ КАМПАНІЇ З ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ М'ЯСОЇДНИХ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ ОБГОВОРЕНО НА ЗАСІДАННІ ДЕРЖАВНОЇ ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ ПРИ ЛИСЕЦЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Новини 10 травня 2023

Дев’ятого травня відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Лисецькій селищній раді, створеної розпорядженням селищного голови від 11 квітня 2023 року.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛИ БОРОТЬБУ З БОРЩІВНИКОМ CОСНОВСЬКОГО

Новини 10 травня 2023

Щороку навесні вздовж доріг, на необроблюваних землях та сміттєзвалищах з’являється небезпечна рослина – борщівник Сосновського. Він швидко розкидає своє велике листя – лопухи, становлячи загрозу здоров’ю людей.

Читайте далі

КЕРІВНИК ЦНАП ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СЕМІНАР-ТРЕНІНГУ «НАДАННЯ ЯКІСНИХ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КРИЗОВОГО РЕАГУВАННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ»

Новини 7 травня 2023

Зорганізований Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні та урядом Великої Британії дводенний семінар-тренінг проводився 4 та 5 травня у Яремче задля обміну досвідом щодо побудови ефективної команди ЦНАП в умовах кризових ситуацій та відновлення, покращення підходів для надання якісних адміністративних послуг громадам Івано-Франківської, Херсонської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Київської та Чернігівської областей.

Читайте далі