ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ДІАЛОГОВОМУ МАЙДАНЧИКУ «РОЗБУДОВА СТІЙКОЇ СИСТЕМИ ПОСЛУГ З ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ЯК СКЛАДОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОБРОБУТУ ГРОМАД»

Новини 9 листопада 2022

В столиці 8 листопада в рамках Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи охорони здоров’я» у співпартнерстві з ініціативою першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, відбувся захід, який має за мету допомогти громадянам подолати пов’язаний з війною стрес і наслідки пережитих травматичних подій, запобігти розвитку психічних розладів. Власне подія розпочалася відеозверненням Олени Зеленської. Про стан психічного здоров’я українців під час війни та Національну програму психічного здоров’я та психосоціальної підтримки доповідав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Читайте далі

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА!

Культура Новини 9 листопада 2022

Сьогодні свято тих, хто за покликом серця присвятив своє життя справі популяризації та продовження української культурної спадщини – працівники культури та майстри народного мистецтва. В час, коли Україна дев’ятий місяць протистоїть ворогу, культура є одним з вирішальних важелів національного відродження.

Читайте далі

ДОПОМОГА ВІД СЛОВАЦЬКОЇ НАЦІЇ

Новини 8 листопада 2022

Під час понеділкової наради в Лисецькій селищній раді разом із працівниками виконавчого апарату хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх полеглих українців у російсько-українській війні представники дружньої словацької нації та керівник хірургічного центру БРАСС Станіслав Онищук.

Читайте далі

ЗБІРНА СТАРОЛИСЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У П’ЯТОМУ МІНІФУТБОЛЬНОМУ ТУРНІРІ ПАМ’ЯТІ ТРЕНЕРІВ ТИСМЕНИЦЬКОЇ ДЮСШ

Новини Спорт 7 листопада 2022

Для юних спортсменів 2011 року народження і молодших зі Старолисецького ліцею: Тараса Волосянка, Сергія Даніва, Артема Рудея, Максима Крутого, Михайла Гуменяка, Богдана Волосянка, Марка Данильціва, Василя Кондрата, Максима Турчина, Романа Купалова даний турнір – якнайкраща нагода у жвавих мініфутбольних батлах продемонструвати свої навички.

Читайте далі

Повідомити про зникнення дитини чи факт її депортації можна через державний портал «Діти війни»

Новини 7 листопада 2022

За офіційними даними зниклими безвісти вважають 249 українських дітей, а близько 10, 5 тисяч – примусово депортовані до росії. Від початку повномасштабної війни в Україні запрацював державний портал розшуку дітей «Діти війни». Його мета – сприяти пошуку дітей, визволити їх з місць примусового переміщення чи депортації.

Читайте далі

Інформація про соціальні послуги — на Гіді

Новини 7 листопада 2022

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».

Читайте далі

ХІРУРГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ КНП "ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" СПІВПРАЦЮЄ З МЕДИЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

Новини 4 листопада 2022

Оновлене хірургічне відділення КНП «Лисецька лікарня», історія якого бере початок із 50-их років минулого століття, відколи у Лисці запрацював заклад охорони здоров’я, трансформується. Наразі тут надається допомога за такими напрямками, як загальна хірургія, травматологія, урологія та гінекологія

Читайте далі

У ЛИСЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВІДДІЛЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ГРОМАД

Новини 3 листопада 2022

Діяльність Всеукраїнської Асоціації громад під час війни та актуальні проблеми життєдіяльності громад Прикарпаття - ці та ряд інших питань стали ключовими у порядку денному зборів Івано-Франківського обласного відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад». Формат зібрання був змішаним, все ж таки більшість керівників тергромад краю – членів ВАГ - прибули другого листопада у Лисець.

Читайте далі

Розумно споживайте електроенергію – заощаджуйте і допомагайте країні

Новини 2 листопада 2022

Щоб допомогти країні тримати енергетичний фронт, не витрачати марно енергію і гроші, кожен українець може зробити прості, але дієві кроки з енергоефективності у своєму побуті. Розумне енергоспоживання кожного дасть додаткову стабільність енергосистемі. Що саме і як зробити розповідає Держенергоефективності у рамках інформаційної кампанії, яка акумулює практичні поради з енергоефективності.

Читайте далі

Практичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років

Новини 2 листопада 2022

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України розмістило на своєму сайті "Практичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років" для центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, управителів житлових будинків, керівників ОСББ (ЖБК), мешканців багатоповерхових і приватних будинків, суб’єктів господарювання державної та комунальної форми власності, які розроблено Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження спільно із членами Експертної ради при Держенергоефективності.

Читайте далі