Безпека це важливо

Новини 12 травня 2021

Лисецька громада бере участь у всеукраїнському онлайн-фестиваль-конкурсі "Безпечна громада". Прохання підтримати відеоролик про громаду на YouTube за посиланням

Читайте далі

Медсестра – не просто професія, це стан душі

Новини 12 травня 2021

Шановні медичні сестри! З нагоди Вашого професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри – прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я!

Читайте далі

Свято зі сльозами на очах

Новини 10 травня 2021

76-у річницю перемоги над нацизмом цьогоріч святкували Провідної неділі, у свято Божого Милосердя.

Читайте далі

День матері

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят стосується кожного з нас. Це свято – День матері, що відзначається у більшості країн світу у другу неділю травня і запроваджено на честь усіх матерів: як тих, хто народив дітей, так і тих, хто лише збирається стати мамою.

Читайте далі

ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Новини Спорт 5 травня 2021

На радість прихильників великого футболу, що скучили за наймасовішою грою, повідомляємо, що дев'ятого травня після осінньо-зимової перерви стартує друге коло Чемпіонату Тисменицького району сезону 2020/2021.

Читайте далі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! З 1 ВЕРЕСНЯ ПЕНСІЇ ПЕРЕРАХОВУВАТИМУТЬ НА БАНКІВСЬКІ РАХУНКИ ГРОМАДЯН

Новини 5 травня 2021

З 1 вересня 2021 року змінюється організація виплати і доставка пенсій, а також інших соціальних допомог для тих українців, які зараз отримують свої виплати через «Укрпошту». З 1 вересня їм не будуть приносити пенсію додому, а вони будуть отримувати її через банки, як і більшість пенсіонерів.

Читайте далі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ

Новини 5 травня 2021

Сервісний центр №13 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1279 «Деякі питання організації виплати пенсії та грошової допомоги» змінюється порядок виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії у зв’язку зі смертю пенсіонера органами Пенсійного фонду України.

Читайте далі

Христос воскрес!

Новини 1 травня 2021

З повагою, Анатолій Лущак!

Читайте далі

День працівників швидкої медичної допомоги

Новини 30 квітня 2021

Найщиріші привітання з нагоди професійного свята - Дня працівників швидкої медичної допомоги - очільник Лисецької селищної громади Анатолій Лущак адресував медичним працівникам підстанції "Лисець" Тисменицької станції Комунального некомерційного підприємства "Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Читайте далі

Великдень у кожну хату

Новини 28 квітня 2021

Для того, щоби свято Воскресіння Христового завітало у кожну домівку, виконавчий комітет Лисецької селищної ради зініціював благодійну акцію «Великдень у кожну хату».

Читайте далі