СПОЧИВАЙ З МИРОМ, НАШ ГЕРОЮ!

Новини 7 липня 2022

Боротьба України за свою територію, на жаль, дається дуже великою ціною, адже ми щодня втрачаємо найкращих земляків. Сьогодні, шостого липня, громада провела в останню путь Миколу Волосянка, що став на захист України, нашого краю, кожного з нас, віддавши за це найцінніше — своє життя.

Читайте далі

ЦІННИЙ ДАРУНОК ДЛЯ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ

Новини 5 липня 2022

Місцева пожежна охорона Лисецької селищної ради поповнилася необхідним у повсякденній службі обладнанням — автоматизованою пожежною драбиною.

Читайте далі

ЩОТИЖНЕВІ ЗУСТРІЧІ З ДІТЬМИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ.

Новини 5 липня 2022

Лисецька структура самодопомоги парафії УГКЦ планує відновити щотижневі зустрічі з дітьми з інвалідністю, які передбачають:

Читайте далі

ЧАСТОЧКА ТУРБОТИ ВІД ВОЛОНТЕРІВ SIOBHANS TRUST

Новини 4 липня 2022

Зеб Смітт, Джон Еліот Рутт, Кевін Фішер, Патрік Мхач — ці четверо волонтерів з різних куточків світу шотландського благодійного фонду Siobhans Trust, пригощаючи піцою та іншими смаколиками, подарували часточку тепла та свою турботу внутрішньо переміщеним особам, що проживають у Лисецькому ліцеї.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА У ВІЙНІ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНОГО ЗАХИСНИКА

Новини 1 липня 2022

Пекучий біль та гіркий смуток війни чорним крилом утретє торкнувся Лисецької територіальної громади. Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала життя 37-річного мешканця Старого Лисця Миколи Волосянка.

Читайте далі

СТВОРЕННЯ ДОБРОВІЛЬНИХ ПОЖЕЖНИХ ОХОРОН В ГРОМАДАХ

Новини 1 липня 2022

Створення добровільних пожежних охорон в громадах стало предметом виїзної зустрічі у Лисецьку територіальну громаду керівника Івано-Франківського районного управління ГУ ДСНС в Івано-Франківській області полковника служби цивільного захисту Василя Мацалака.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ПОБУТОВУ ТЕХНІКУ ДЛЯ ЦЕНТРУ ПЕРЕБУВАННЯ ТИМЧАСОВО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ У СТАРОМУ ЛИСЦІ

Новини 1 липня 2022

29 червня Івано-Франківська голова обласної організації «Молода Просвіта» Євгенія Бардяк разом із головою Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук передала набори побутової техніки для прихистків, де проживають внутрішньо переміщені особи.

Читайте далі

КАРЕТА ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ВІД АСОЦІАЦІЇ УКРАЇНЦІВ В ТРЕНТІНО

Новини 24 червня 2022

На парафіяльному подвір’ї церкви Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ селища Лисець отець Федір Бойко освятив та поблагословив привезені волонтерами з Італії три транспортні засоби.

Читайте далі