СТАРОЛИСЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ СТАВ ЗАТИШНИМ ТА ЕНЕРГООЩАДНИМ

Новини Освіта 11 січня 2022

Після новорічно-різдвяних канікул другий семестр навчального року педагогічний та учнівський колективи ліцею у Старому Лисці розпочнуть у затишнішому навчальному закладі, котрий до того ж ще стане енергоощадним.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ПОРТАТИВНИЙ АПАРАТ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ

Новини 4 січня 2022

Придбано його в рамках реалізації проєкту «Портативний УЗД апарат – новий інструмент діагностичного обстеження легень пацієнтів із COVID-19 у КНП «Лисецька лікарня», що реалізовується КНП «Лисецька лікарня» в партнерстві з Лисецькою селищною радою за підтримки Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна».

Читайте далі

ПАРТНЕРСТВО ЗАДЛЯ ВИВЧЕННЯ ДОСВІДУ СТВОРЕННЯ ЦЕНТРІВ БЕЗПЕКИ, ФУНКЦІОНУВАННЯ МІСЦЕВИХ ТА ДОБРОВІЛЬНИХ ПОЖЕЖНИХ КОМАНД

Новини 24 грудня 2021

Упродовж двох днів очільник Лисецької громади Анатолій Лущак у складі делегації керівників територіальних громад Прикарпаття (керівник Печеніжинської громади Ігор Довірак, Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк, керівник Старобогородчанської ТГ Володимир Петришин) перебував з робочим візитом на Рівненщині. Основна мета поїздки — вивчення досвіду створення центрів безпеки, інтерактивних класів дитячої безпеки, функціонування місцевих та добровільних пожежних команд.

Читайте далі

НОВЕЛИ РИНКУ ГАЗУ - ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАОЩАДЖЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Новини 24 грудня 2021

В п'ятницю, 24 грудня, в Лисецькій селищній раді відбулася презентаційна зустріч на тему "НОВЕЛИ РИНКУ ГАЗУ - ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАОЩАДЖЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД". Спікером виступив Юрій Стефанчук, виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України.

Читайте далі

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖУСТАНОВ

Новини 24 грудня 2021

У четвер, 23 грудня, заступник Лисецького селищного голови Іван Говера взяв участь у виїзному засіданні молодіжної ради обласного комітету Профспілки працівників державних установ України.

Читайте далі

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ДОПОМОЖИ УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ»

Новини 22 грудня 2021

«Коли береш — наповнюєш руку, коли даєш — наповнюєш серце» — цією фразою директор Стебницької гімназії Надія Крута розпочала пост на своїй фейсбук сторінці про участь навчального закладу у благодійній акції «Допоможи українському воїну».

Читайте далі

ЩЕДРИЙ МИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦЬ

Новини 21 грудня 2021

19 грудня християнський світ вшановує Святого Миколая, який з юних літ відзначався глибокою побожністю, піклувався про вбогих та нужденних, обравши згодом духовний сан, не чекав, щоб у нього просили допомоги, а сам шукав бідних, щоб їм допомогти.

Читайте далі

ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ЗАСІДАННЯ ДИТЯЧОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО РАЙОНУ

Новини 16 грудня 2021

16 грудня 2021 року відбулося Урочисте засідання Дитячої Ради Івано-Франківського району за участю голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександра Ярощука, голови районної державної адміністрації Василя Поповича та начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації Валерія Семківа.

Читайте далі

ОЧІЛЬНИК ГРОМАДИ ТА КЕРІВНИК ЦНАП — УЧАСНИКИ ФОРУМУ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ. СЕРВІС. ЦНАП»

Новини 16 грудня 2021

Щоби поширити кращі практики надання адміністративних послуг та обговорити перспективи реформування системи надання адмінпослуг, Івано-Франківська обласна державна адміністрація та Коломийська міська рада за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та Програми доступності послуг в Україні «PROSTO» зорганізували форум «Децентралізація. Сервіс. ЦНАП».

Читайте далі