ОБЛАШТУВАННЯ ПРИЯЗНОГО ПРОСТОРУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Новини 11 січня 2023

Проєкт з такою назвою впроваджуватиметься на базі Лисецької територіальної громади громадською організацією «Агенція розвитку громад Богородчанського району» за фінансової підтримки Карпатського фонду та Foundation de France в рамках Проєкту підтримки надання сталих соціальних послуг для внутрішньо переміщених осіб в Західній Україні.

Читайте далі

УЖЕ ВП'ЯТЕ ДО ЛИСЦЯ ЗАВІТАЛИ ФЕЛЬДШЕРИ-ВОЛОНТЕРИ З ПОЛЬСЬКОГО МІСТА КОЛОБЖЕГ

Новини 5 січня 2023

В ці дні поляки разом із працівниками виконавчого апарату Лисецької селищної ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших співвітчизників, які віддали своє життя за незалежність України.

Читайте далі

МАТЕРІ ЗАГИБЛОГО НА ВІЙНІ ЮРІЯ ЧИЖОВА ПЕРЕДАЛИ ПОСМЕРТНУ НАГОРОДУ СИНА - ОРДЕН "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ

Новини 30 грудня 2022

30 грудня у Меморіальному сквері Івано-Франківська пролунав Дзвін пам’яті за загиблими Героями, котрі віддали свої життя за Україну. Під час поминальних заходів родинам військовослужбовців, які загинули у боях з російським окупантами, передані державні нагороди. Серед посмертно нагороджених військовослужбовець Збройних Сил України житель селища Лисець Юрій Чижов.

Читайте далі

Інформація для тих, хто дарує енергію, — на Гіді

Новини 29 грудня 2022

Минулого тижня професійне свято відзначали герої сьогодення — енергетики. Нині це люди, які в надскладних умовах залишаються відданими професії та роблять все, щоб ми з вами мали можливість заварити чай, увімкнути телевізор та не замерзнути цієї зими.

Читайте далі

ЄДНІСТЬ ЗАДЛЯ ПОШАНИ МИНУВШИНИ

Новини 28 грудня 2022

Чотиритисячна громада села Старий Лисець Лисецької територіальної громади продемонструвала свою єдність та згуртованість у поліпшенні благоустрою місцевого кладовища.

Читайте далі

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Новини 27 грудня 2022

Поки наш східний сусід погрожує світу ядерною війною, ми продовжуємо пам’ятати тих, хто ціною власного життя та здоров’я став на захист Європи та світу в день, який назавжди змінив історію й долі тисяч людей.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА ВІДІБРАНА ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОЄКТІ USAID «РОЗБУДОВА СТІЙКОЇ СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я»

Новини 23 грудня 2022

22 грудня в Лисецькій селищній раді відбулася ознайомча зустріч із представниками проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», де окреслено основні пріоритети обраної громадою ініціативи.

Читайте далі

ЗАВЖДИ НА СТОРОЖІ ВАШОЇ БЕЗПЕКИ

Новини 22 грудня 2022

Це гасло із банеру місцевої пожежної охорони в Старому Лисці якнайкраще харакреризує мету, створеного наприкінці 2007 року першого в районі підрозділу місцевої пожежної охорони.

Читайте далі

ОЙ ХТО, ХТО МИКОЛАЯ ЛЮБИТЬ

Новини 19 грудня 2022

Напередодні Дня Святого Миколая кожнен з нас, не залежно чи то зовсім мала дитина, а чи надцятилітня людина хоче дива. Поміж тим, справжні дива здатні створювати одні люди для інших та за прикладом Чудотворця - опікуна та захисника знедолених, від щирого серця дарувати святковий настрій.

Читайте далі

СУЧАСНА КАРЕТА ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ВІД ЧЕСЬКИХ БЛАГОДІЙНИКІВ

Новини 17 грудня 2022

16 грудня КНП "Лисецька лікарня" отримала сучасний автомобіль швидкої допомоги. Нове службове авто вже друга карета швидкої, передана закладу охорони здоров'я Лисецької територіальної громади від чеських благодійників.

Читайте далі