ПОЛЬСЬКІ ПАРТНЕРИ ПОДАРУВАЛИ ЛИСЕЦЬКИМ РЯТУВАЛЬНИКАМ ПОЖЕЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ

Новини 1 лютого 2024

Війт ґміни Ленчица Яцек Роґожіньскі минулого року привозив до Лисецької громади обладнання для місцевої пожежної охорони та гуманітарну допомогу комунальній лікарні. Й цього разу приїхав не з порожніми руками. Разом із депутатами ґміни Мареком Якубовським та Анджеєм Кшижаняком доставив у Лисець пожежний автомобіль.

Читайте далі

ПОДБАЙТЕ ПРО СЕБЕ!

Новини 31 січня 2024

Наприкінці минулого року в Лисецькій селищній раді в рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» відбулася стратегічна сесія щодо створення простору психосоціальної підтримки «Дбаю про себе», а днями під час міжсекторальної зустрічі фахівці та посадовці обговорили конкретні кроки з його відкриття та як зробити послуги з охорони психічного здоров’я доступними і ближчими до людей, донести інформацію про них до мешканців громади.

Читайте далі

ТРОЄ ПОСАДОВЦІВ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОТРИМАЛИ ДИПЛОМИ МАГІСТРІВ

Новини 27 січня 2024

В Інституті гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося вручення випускникам дипломів магістрів публічного управління та адміністрування.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА АНАТОЛІЙ ЛУЩАК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗУСТРІЧІ З УРЯДОВЦЯМИ І НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ

Новини 25 січня 2024

У Києві відбулася чергова зустріч членів правління Всеукраїнської асоціації громад із Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим, його заступницею Олександрою Азархіною, головою Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Оленою Шуляк.

Читайте далі

ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ РАЗОМ ІЗ ФРАНКІВСЬКИМИ ВОГНЕБОРЦЯМИ ВРЯТУВАЛИ ВІД ВОГНЮ БУДИНОК У СТАРОМУ ЛИСЦІ

Новини 25 січня 2024

Вранці 24 січня на службу 101 надійшло повідомлення про те, що в Старому Лисці по вулиці Садовій горить комплекс господарських споруд у приватному господарстві.

Читайте далі

ЯКЩО ВИ СТАЛИ СВІДКОМ ФАКТІВ ЗАГРОЗИ ДОВКІЛЛЮ-ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ У ЗАСТОСУНКУ ЕКОЗАГРОЗА!

Новини 23 січня 2024

Кожен громадянин України, який став свідком фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії російської федерації може подати електронне звернення та долучитися до відновлення та збереження довкілля у застосунку Еко-Загроза.

Читайте далі

ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ДО ПЛАНУ ЗАХОДІВ З РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Запрошуємо мешканців громади, представників суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій, установ і організацій усіх форм власності долучитися до надання пропозицій та проєктів до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Лисецької громади на 2024-2030рр.

Читайте далі

РОЗКОЛЯДА В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ: ОБ'ЄДНАННЯ ТАЛАНТІВ І ДУХОВНА СПІЛЬНІСТЬ

Культура Новини 16 січня 2024

14 січня 2024 року в будинку культури села Старий Лисець відбулася Розколяда, що об'єднала Лисецьку громаду в святковій атмосфері. Розпочався вечір звітом селищного голови Анатолія Лущака. У своєму виступі він розказав про досягнення виконавчого комітету протягом 2023 року, поділився планами на майбутнє та відзначив спільні досягнення, завдяки яким громада стає ще сильнішою та об'єднанішою.

Читайте далі

ЗАВЕРШИЛАСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ "ОБЛАШТУВАННЯ РЕСУРСНОЇ КІМНАТИ ДЛЯ ДІТЕЙ В СТАРОЛИСЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ"

Новини Освіта 15 січня 2024

Проєкт розроблено та реалізовано Лисецькою ініціативною групою (керівник проєкту Наталія Ярощук) у партнерстві ГО «Природничий клуб «Кедрина» в рамках програми «SCLR» за фінансової підтримки Угорська Екуменічна Служба Допомоги. Проєктна пропозиція стала одним із переможців в конкурсі проєктних заявок, який проводила Угорська Екуменічна Служба Допомоги в рамках програми «SCLR» у вересні - жовтні 2023року.

Читайте далі