ЧИ ПРИЗНАЧЕНО ВАМ СУБСИДІЮ? ДИВИТИСЬ ЗАРАЗ!

Новини 11 лютого 2022

Щоб дізнатися, призначено чи не призначено вам субсидію, тепер не потрібно телефонувати в управління соціального захисту населення. Розмір своєї субсидії можна дізнатися он-лайн – на сайті subsidii.ioc.gov.ua

Читайте далі

У ЛИСЦІ РОЗМІЩУВАТИМЕТЬСЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ 75-ИЙ БАТАЛЬЙОН 102-ОЇ ОКРЕМОЇ БРИГАДИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Новини 6 лютого 2022

Відповідне рішення прийнято 25 січня на 14-ій сесії Лисецької селищної ради. Згідно з ним, селищна рада надала згоду на передачу в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення площею 335,0 кв. м (колишнього приміщення Лисецької поліклініки, що не використовується з 2013 року) Івано-Франківській квартирно-експлуатаційній частині району з метою розміщення 75-го окремого батальйону тероборони Івано-Франківського району.

Читайте далі

ЗВІТ ЛИСЕЦЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ АНАТОЛІЯ ЛУЩАКА ЗА 2021 РІК

Новини 3 лютого 2022

Шановні жителі Лисця, Стебника, Старого Лисця та Посічі! Позаду нелегкий рік становлення, проте зараз з упевненістю можу сказати, що ми відбулися як територіальна громада. Спільно із депутатським корпусом, виконавчим комітетом, активістами, суб’єктами підприємницької діяльності селищна рада сконсолідували зусилля задля вирішення першочергових кроків, проблемних питань функціонування та розвитку громади. Відтак хочу прозвітувати про перший рік нашої з вами спільної роботи у Лисецькій територіальній громаді.

Читайте далі

РОЗПОЧИНАЄМО РОЗРОБКУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Лисецька селищна рада за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» розпочинає роботу із розробки Стратегії розвитку Лисецької територіальної громади на 2023–2027 роки.

Читайте далі

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Новини 2 лютого 2022

Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) онлайн.

Читайте далі

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЄКТУ «ПОРТАТИВНИЙ УЗД АПАРАТ – НОВИЙ ІНСТРУМЕНТ ДІАГНОСТИЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ ЛЕГЕНЬ ПАЦІЄНТІВ ІЗ COVID-19 У КНП «ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ»

Новини 31 січня 2022

31.01.2022 року у Лисецькій селищній раді відбулася презентація проєкту «Портативний УЗД апарат – новий інструмент діагностичного обстеження легень пацієнтів із COVID-19 у КНП «Лисецька лікарня». Про підсумки реалізації проєкту розповіли Лисецький селищний голова Анатолій Лущак, заступник генерального директора КНП «Лисецька лікарня» Ярослав Чеснок, лікар ультразвукової діагностики «Лисецька лікарня» Любов Іванчишин.

Читайте далі

ЦНАП: ПРАЦЮЄМО ДИСТАНЦІЙНО!

Новини 28 січня 2022

У зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації через поширення на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19 та введенням «червоної зони» Центр надання адміністративних послуг Лисецької селищної ради не припиняє надавати послуги мешканцям, однак змінює форму їх надання.

Читайте далі

ЗНОВУ У ЗОНІ “ЧЕРВОНОГО” РІВНЯ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Новини 26 січня 2022

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 00:00 год. понеділка 24 січня 2022 р. на території Івано-Франківської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки та запроваджуються відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи, у зв’язку з різким зростанням захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19,спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте далі

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ МЕТЕОРОЛОГІЧНІ ЯВИЩА

Новини 17 січня 2022

Сьогодні, 17 січня, протягом доби по області та місту очікується сильний північно-західний вітер 25-30 м/с, хуртовина, на дорогах збережеться ожеледиця. (2 рівень небезпечності, помаранчевий).

Читайте далі