ВАЖКО АЛЕ ВАРТО

Новини 15 грудня 2022

З метою підвищення підтримки та позитивного відношення до Збройних Сил України, Міністерством оборони України розроблено візуальені матеріали "Важко але варто".

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Новини 13 грудня 2022

Своєчасно реагувати на проблеми та запобігати вчиненню правопорушень, а ще - підтримувати постійний контакт з мешканцями Лисецької територіальної громади та щоденно 24/7 забезпечувати порядок на своїй території покликаний поліцейський офіцер громади Роман Ляцький, котрий приступив до виконання службових повноважень з відкриттям у Лисці поліцейської станції.

Читайте далі

ДОПОМОГА ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІД ПОЛЬСЬКИХ ПОБРАТИМІВ

Новини 12 грудня 2022

Упродовж трьох років від часу підписання угоди про співпрацю між ґміною Ленчица Лодського воєводства Республіки Польща та Старолисецькою сільською радою, а нині вже усією Лисецькою територіальною громадою, партнери неодноразово обмінювалися поїздками. У дні, коли українці вітають своїх оборонців з професійним святом, а багатотисячна армія народних обранців святкує День місцевого самоврядування, Лисецька територіальна громада приймала вітання від своїх колег із Польщі.

Читайте далі

СЕЛИЩНА РАДА ВІДЗНАЧЕНА ПОДЯКОЮ ПЕРШОГО ДОБРОВОЛЬЧОГО ХІРУРГІЧНОГО ШПИТАЛЮ

Новини 10 грудня 2022

Керівник Першого добровольчого хірургічного шпиталю Станіслав Онищук частий гість в Лисецькій селищній раді. Позаяк від часу роботи в Лисці на базі хірургічного центру БРАСС добровольчого хірургічного шпиталю налагоджена тісна співпраця із органом місцевого самоврядування.

Читайте далі

КЕРІВНИКИ ГРОМАД ПРИКАРПАТТЯ ПРИДБАЛИ ДРОН ДЛЯ ЗСУ

Новини 9 грудня 2022

Не тільки щоденною працею, яку робить кожен керівник територіальної громади у себе на місцях, а реальною справою для Збройних Сил України вирішили долучилися представники органів місцевого самоврядування Прикарпаття.

Читайте далі

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ РЕМОНТУЄМО ДОРОГИ

Новини 8 грудня 2022

Завдячуємо фірмі ПБС за свято для Лисецької громади: в Старому Лисці проведені якісні роботи щодо експлуатаційного утримання автомобільних доріг. Вистелені асфальтним покриттям найбільш проблемні ділянки майже на 2 кілометрах місцевих автошляхів Івано-Франківськ-Старий Лисець та Старий Лисець-Посіч.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Новини 7 грудня 2022

Гостями ранкової наради в Лисецькій селищній раді стали військовослужбовці. В такий спосіб в громаді вирішили привітати наших тероборонівців та нацгвардійців з професійним святом. Нинішній день - нагода подякувати за збережену країну усім представникам Збройних Сил України, котрі вже десятий місяць, відбиваючи атаки ворога та проводячи наступальні операції, ціною власного здоров'я, а дехто й життя, показують свою фаховість на фронті.

Читайте далі

Державні послуги для волонтерів — на Гіді

Новини 6 грудня 2022

Пропонуємо добірку послуг на Гіді з державних послуг, які стануть корисними для тих, хто вже став на шлях волонтерства, або має бажання приєднатись до добрих справ

Читайте далі

КОЖЕН ІЗ НАС ВОЛОНТЕР

Новини 5 грудня 2022

У Міжнародний день волонтерів, що відзначається в усьому світі мільйонами волонтерів 5 грудня, хочеться сказати особливі слова вдячності кожній людині, котра надає безоплатну допомогу хворим, неповносправним, людям, які опинилися в складній життєвій ситуації.

Читайте далі

ЗБІРНА ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАВОЮВАЛА “БРОНЗУ” У ФУТЗАЛЬНІЙ ПЕРШОСТІ В РАМКАХ СПОРТИВНО-ПАТРІОТИЧНОЇ АКЦІЇ “МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ПРИКАРПАТТЯ - ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ”

Новини 5 грудня 2022

етього грудня на паркеті манежу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання завершилася спортивно-патріотична акція “Місцеве самоврядування Прикарпаття - Збройним Силам України”. Акція, що стартувала 27 листопада, і проходила як спартакіада органів місцевого самоврядування краю, стала чисельною, бо за першість у волейболі, футзалі, індивідуальні нагороди у настільному тенісі, шахах та шашках змагалися три десятки команд, сформовані з депутатів рад усіх рівнів.

Читайте далі