Які сервіси з перевезення доступні на Гіді з державних послуг?

Новини 3 березня 2023

Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід'ємною складовою життя кожного громадянина. Якщо ваша діяльність пов'язана з логістикою, транспортуванням чи перевезенням пасажирів — зберігайте добірку корисних послуг на Гіді.

Читайте далі

ПАНАХИДА ЗА ЗАГИБЛИМИ НА ВІЙНІ ЖИТЕЛЯМИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 25 лютого 2023

У річницю російсько-української війни у Лисецькій територіальній громаді спільною молитвою представники селищної ради, громадськість, родини загиблих склали подячну молитву Господу Богу за прожитий найтрагічніший рік, коли 24 лютого 2022 року о 4.00 на українську землю прийшли загарбники.

Читайте далі

МИ ВИСТОЯЛИ, А ВІДТАК - ПЕРЕМОЖЕМО!

Новини 24 лютого 2023

Лютий для нинішнього покоління українців став чи не найтрагічнішим та знаковим на пам’ятні дати місяцем в році. Вшанування історичних подій та дат, формування зв’язків з рідною землею, рідною мовою, народними традиціями, звичаями та культурою є джерелом патріотизму для нашого молодого покоління.

Читайте далі

Соціальний захист - державні послуги на Гіді

Новини 23 лютого 2023

Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях. Дізнайтесь про послуги з соціального захисту на Гіді з державних послуг. Буде корисно усім, хто потребує соціальної допомоги, зокрема безробітним, вимушеним переселенцям, людям похилого вік

Читайте далі

ДО УВАГИ БДЖОЛЯРІВ ТА ФЕРМЕРІВ!

Анонси Новини 23 лютого 2023

Веб-семінар «Заходи профілактики отруєння бджіл. Алгоритм дій при отруєнні бджіл засобами захисту рослин».

Читайте далі

ПРИЄДНУЙСЯ ДО СТРІЛЕЦЬКОГО БАТАЛЬЙОНУ! ЗВІЛЬНЯЙ ВІД ОКУПАНТА СВОЮ РІДНУ ЗЕМЛЮ!

Новини 22 лютого 2023

До Івано-Франківського окремого стрілецького батальйону продовжується набір патріотично налаштованих та вмотивованих громадян.

Читайте далі

ВИСТОЯЛИ-ПЕРЕМОЖЕМО

Новини 22 лютого 2023

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Читайте далі

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ПРО ПОЛЕГЛИХ НА ЧУЖІЙ ВІЙНІ

Новини 18 лютого 2023

Для України, яка втратила у Республіці Афганістан майже чотири тисячі співвітчизників, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, це день пам’яті усіх, хто поліг на тій чужій війні, та вшанування тих, хто пройшов горнило війни.

Читайте далі

Дізнайтесь про послуги у сфері ДРАЦС на Гіді з державних послуг

Новини 14 лютого 2023

Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни. Користуйтесь послугами, які допоможуть задокументувати стосунки та створити сім’ю онлайн.

Читайте далі

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ ЗАДЛЯ ПІДТРИМКИ БОЙОВОГО ДУХУ

Культура Новини 14 лютого 2023

Для поважної публіки Будинку культури села Старий Лисець Лисецької територіальної громади гуцульські пісенні традиції презентував Івано-Франківський національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю «Гуцулія».

Читайте далі