ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАДИ З ПИТАНЬ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ПРИ ВИКОНКОМІ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Новини 23 лютого 2024

Рада є консультативно-дорадчим органом, створеним з метою вирішення питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, підтримки та захисту переміщеного бізнесу на території громади.

Читайте далі

Газета "Лисецька громада" № 3(16)

Новини 22 лютого 2024

Вийшов новий номер газети "Лисецька громада". Архів всіх номерів газети можна переглянути за посиланням: https://lsr.if.ua/gazeta-lisecka-gromada.

Читайте далі

ВИКЛАДАЧІ ТА ВИХОВАНЦІ ЛИСЕЦЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ

Новини 19 лютого 2024

Після проведення конкурсів в усіх дитячих музичних школах і школах мистецтв області журі відбере найкращі колективи, які наприкінці весни виступлять у гала-концерті на сцені обласної філармонії.

Читайте далі

ПОДЯКА ПОРАНЕНОМУ ВЕТЕРАНОВІ ЗА МУЖНІСТЬ І СТІЙКІСТЬ

Новини 19 лютого 2024

Голова селищної ради Анатолій Лущак привітав із днем народження мешканця Старого Лисця Романа Фуштея, який після тяжкого поранення на фронті нині проходить реабілітацію. Вісімнадцятого лютого Роману Івановичу виповнилося 47 років.

Читайте далі

ЕКСПЕРТИ-НАУКОВЦІ ЗДІЙСНИЛИ КОМПЛЕКСНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ РІЧОК, ЯКІ ПРОТІКАЮТЬ ТЕРИТОРІЄЮ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ.

Новини 15 лютого 2024

Голова регіонального відділення Всеукраїнської громадської організації «Інноваційний університет», професор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, доктор технічних наук Теодозія Яцишин, інженер-еколог, кандидат технічних наук Тамара Кундельська та еколог, провідний хімік Лабораторії моніторингу вод Західного регіону Дністровської БУВР Михайло Микицей презентували звіт про це ґрунтовне дослідження в Лисецькій громаді, територією якої протікають обидві річки.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ.

Новини 15 лютого 2024

35 років тому відбулося виведення радянських військ із Афганістану, що стало завершенням неоголошеної війни, в якій брали участь понад два десятки мешканців населених пунктів, котрі нині входять до Лисецької громади. Вони, ще юні хлопці, виконували військовий обов’язок, пройшовши жахливі випробування, а дехто й не повернувся живим додому.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА АНАТОЛІЙ ЛУЩАК ВИСТУПИВ НА ФОРУМІ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ 2024. ЗАКОНОДАВЧИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ»

Новини 7 лютого 2024

Цей захід відбувся в Києві за участі урядовців, народних депутатів, представників органів державної влади та місцевого самоврядування всіх рівнів.

Читайте далі

ТАРИФИ НА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Новини 5 лютого 2024

Відповідно до нових тарифів, мешканці будинків приватного сектору і помешкань у багатоквартирних будинках сплачуватимуть 15 гривень на місяць з однієї людини (180 грн на рік), а з одного підприємця – 333 грн 33 коп. на місяць (4000 грн на рік).

Читайте далі

ПІДСУМКИ ТА ВИКЛИКИ В ДІЯЛЬНОСТІ ЦНАП

Новини 5 лютого 2024

Упродовж перших двох днів лютого відбувся регіональний семінар-тренінг «Інтеграція послуг у ЦНАП: Підсумки 2023 року та виклики на 2024 рік», організований обласною військовою адміністрацією у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні, за підтримки уряду Великої Британії, Міністерства цифрової трансформації України, UNDP Ukraine/ПРООН в Україні. У ньому взяла участь начальник відділу Центр надання адміністративних послуг Лисецької селищної ради-Дія Центр Ірина Гутич.

Читайте далі

СОНЦЕ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНЕ ДЖЕРЕЛО ЕНЕРГІЇ

Новини 2 лютого 2024

В результаті успішної реалізації проєкту на даху Лисецької лікарні влаштували дахову СЕС потужністю 50 кВТ. Загальна вартість встановленого обладнання: 1 471 875,00 грн, в т.ч. 628300 грн з обласного бюджету та 843575 грн з місцевого бюджету Лисецької громади.

Читайте далі