СТАРОСТА СТАРОГО ЛИСЦЯ ТА ПОСІЧІ - ПРЕДСТАВНИК ГРОМАДИ НА XVI УКРАЇНСЬКОМУ МУНІЦИПАЛЬНОМУ ФОРУМІ

Новини 2 серпня 2021

Місцеве самоврядування з різних куточків України обговорювало найнагальніші проблеми під час XVI муніципального форуму в Одесі. Лисецьку територіальну громаду на цьому чисельному зібранні представляв староста сіл Старий Лисець та Посіч Василь Турчин.

Читайте далі

ОЧІЛЬНИК ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ - У СКЛАДІ ПРАВЛІННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ГРОМАД

Новини 30 липня 2021

Липень став надто активним для місцевого самоврядування цілої країни. Услід за зібранням представників тергромад в обласних центрах вже у столиці відбулися Загальні збори Всеукраїнської асоціації громад, котра послідовно реалізовує започаткований у 2019 році курс на своє серйозне інституційне зміцнення та реформування відповідно до викликів децентралізаційної реформи.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ - УЧАСНИК ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ "УКРАЇНА 30. ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ"

Новини 30 липня 2021

Упродовж двох днів, 28-29 липня, очільник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак став учасником Всеукраїнського форуму "Україна 30. Децентралізація", де на найвищому державному рівні за участі Президента України Володимира Зеленського представники органів місцевого самоврядування з усієї країни, різних міністерств та відомств підсумовували Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

Читайте далі

ВЛАДА - ГРОМАДА: ЗЛАГОДЖЕНА РОБОТА ТА ВЗАЄМОДІЯ

Новини 30 липня 2021

Саме таку позицію виголосила новопризначена очільниця Івано-Франківської обласної адміністрації Світлана Онищук під час зустрічі із керівниками асоціацій органів місцевого самоврядування Прикарпаття, обласної організації профспілки працівників держустанов та структурних підрозділів облдержадміністрації.

Читайте далі

Не стань жертвою торгівлі людьми

Новини 30 липня 2021

На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність. До відзначення 30 липня Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми в Лисецькій селищній раді проведено інформаційно-просвітницькі заходи

Читайте далі

ФССУ РОЗПОЧИНАЄ ОПЛАТУ Е-ЛІКАРНЯНИХ

Новини 27 липня 2021

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

Читайте далі

Застраховані особи можуть відновити здоров'я на базі санаторно-курортних закладів після важкої хвороби, операції чи травми за кошти ФССУ

Новини 27 липня 2021

Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках уберегти від настання первинної інвалідності.

Читайте далі

Прикарпаттяобленерго інформує!

Новини 26 липня 2021

У зв’язку з плановими роботами (Лисецький РЕМ) 04 серпня 2021р. з 08:00:00.0 до 2021-08-04 18:00:00.0 за даними адресами буде відсутнє світло:

Читайте далі

«Скажи «НІ!» сучасному рабству»

Культура Новини 23 липня 2021

Торгівля людьми є порушенням прав людини, становить загрозу гідності та недоторканності конкретної людини і може стати причиною рабського становища жертв такої торгівлі.

Читайте далі

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

Новини 22 липня 2021

30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну.

Читайте далі